Nabehandeling

De nagels worden gemodelleerd en afgewerkt naar keuze. een nagel groeit gemiddeld 2 tot 3 mm per maand. Omdat de eigen nagel onder de kunstnagel verder blijft groeien, is er dus na een aantal weken uitgroei te zien. Afhankelijk van de groeisnelheid van jou nagels is een nabehandeling na 2 tot 4 weken dus noodzakelijk.

wacht niet te lang met het laten bijwerken van uw nagelverlenging. Je nagels zien er niet alleen minder mooi verzorgd uit als ze zijn uitgegroeid, maar hoe meer de nagels uitgroeien, des te meer risico je loopt dat een nagel afbreekt of gaat liften, omdat de balans van de nagelverlenging is verstoord. Wil je jouw handen en nagels in topconditie houden, maak dan regelmatig een afspraak in de nagelsalon. Daar vind je ook de juiste producten om jouw handen en nagels te verzorgen.

Bij een nabehandeling wordt de gel/ acryl voor 90% weg gevijld. Ik week niet af met aceton! Dit omdat aceton opgenomen wordt via de huid, en dit schadelijk kan zijn voor je lichaam. De nagels worden opnieuw op gewenste lengte gevijld en in model gebracht. De kunstnagels worden opnieuw opgebouwd met gel/ acryl.